Groepscursussen (4 tot max. 8 deelnemers)

 • Reguliere cursussen (8 sessies van 1,5 uur; één keer per week):  €195
 • Intensieve cursussen (5 sessies van 2,5 uur; één keer per week): €205
 • Semi-intensieve zomercursussen (6 sessies van 2 uur; één keer per week): €195  
De lessen worden op één van onze locaties gegeven in het centrum van Den Haag (zie locatie). 
Prijzen zijn per deelnemer. Alle cursussen zijn btw-vrij.   

De tarieven van de reguliere, intensieve en semi-intensieve cursussen zijn exclusief de kosten voor het cursusmateriaal (reader / cursusboek) en inclusief: 

 • toegang tot onze cursussen op Google Classroom, een online leeromgeving waar we gemakkelijk informatie, links, video's, audiobestanden, etc. met de studenten kunnen delen, rekening houdend met hun interesses en behoeften,
 • toegang tot onze woordenlijsten op Quizlet, een online programma om woorden en grammatica op een leuke en effectieve manier te leren/herhalen,
 • de mogelijkheid om mee te doen aan een culturele activiteit/ontmoeting die door ActiefSpaans maandelijks georganiseerd wordt en daarbij kennis te maken met andere studenten en Spaanstaligen uit allerlei landen.    


Privéles voor particulieren (online via Zoom)

Wilt u liever privéles volgen? Dat kan natuurlijk ook bij ActiefSpaans. De inhoud, de doelen, het tempo en de frequentie van de lessen worden in overleg met de cursist bepaald tijdens een gratis (online) intakegesprek voor aanvang van de lessen. 

Onze tarieven voor privélessen online via Zoom zijn als volgt:

 • Privéles één-op-één: €45,00 per uur
 • Privéles voor twee: €25,00 per uur p.p.
 • Privéles voor drie: €20,00 per uur p.p.

 • Alle cursussen/lessen voor particulieren zijn btw-vrij.
  Het tarief voor privélessen is exclusief aanschaf van lesmethode en inclusief door de docent uit te reiken aanvullend materiaal. 
  In verband met de lesvoorbereiding houden we een minimum van 4 lessen aan (deze dienen vooruit betaald te worden). 
  Als u hier interesse in hebt, neemt u a.u.b. contact met ons op via het contactformulier


  Spaans voor bedrijven

  Voor bedrijven biedt ActiefSpaans privé-cursussen en trainingen op maat aan. Afhankelijk van de wensen en behoeften van onze klanten, bekijken we wat de beste lesmethode voor hen is. De klant bepaalt zelf het tempo en de totale duur van de cursus en ook de lengte van elke les. De lessen kunnen worden gegeven op de school of op locatie. 

  Voor verdere informatie en een vrijblijvende offerte neemt u a.u.b. contact met ons op via het contactformulier. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.